робърт кийосаки

Световноизвестният бизнесмен Робърт Кийосаки е решил да зарадва милионите си последователи по света с безпрецедентно онлайн събитие.

Авторът на “Богат татко, беден татко” (Rich dad, poor dad) е решил да наруши всички “бизнес норми” като организира 2-дневно онлайн събитие, излъчвано на живо по цял свят, правейки го достъпно практически за всеки.

Събитието се нарича The Rich Dad Summit. Ще се проведе на 9-10 декември 2017 (събота и неделя). Като цената, за да се гледа, е само $1.

В рамките на 2-та дни Кийосаки и неговите гост лектори ще споделят практически съвети и работещи решения по редица важни въпроси за това как да изградите своето благосъстояние в днешните бурни времена.

Детайли за събитието:

Дати: 9-10 декември 2017
Продължителност: 2 дни (около 16 часа бизнес уроци!)
Формат: Онлайн на живо (ще има повторения)
Главен лектор: Робърт Кийосаки
Гост-лектори: Анди Танер, Аник Сингал, Джереми Белоти и др.
Основни теми:
– Как да изградите дългосрочно богатство и пасивни доходи чрез предприемачество и инвестиране.
– Как да бъдете финансово интелигентен
– Тенденциите и възможностите в света на бизнеса в близко бъдеще
Достъпно за гледане: по целия свят, включително България
Език: Английски
Цена: $1

На зрителите ще се предоставят конкретни примери и стратегии от най-различни области и сфери на дейност – от Недвижими имоти и Лични финанси до Интернет маркетинг и Биткойн.

Всички лектори са изключително успешни предприемачи, които са започнали от нищото и изграждат онлайн и офлайн бизнес империи.

Rich Dad Summit е идеален за начинаещи, които се нуждаят от начална помощ и ориентиране, или за хора от бизнеса, които търсят начини да се развиват и растът.

Всеки регистриран ще получи достъп до записите на всички лекции и може да ги гледа многократно. Така че не се притеснявайте, ако пропуснете нещо.

Не е тайна, че за конференции с участието на Кийосаки, билетите за присъствие са стигали суми от порядъка на $5000 на човек.

На това събитие ще има не по-малко полезна информация, а цената е 1 долар.

Колкото за 1 кафе.

Виждате, че Робърт не си поплюва и поставя интересите на аудиторията си на 1-во място.

Много бизнесмени е добре да се учат от него.

Това е линк за страницата за регистрация.

Ще е добре зрителите от България да сме повече.
И не само да гледаме, но и реално да се учим и да прилагаме наученото.

UPDATE 12.12.2017: Събитието на Кийосаки приключи. Но поне за сега, на хората, които не са успели да се запишат на време, е предоставена възможност да гледат записите на уроците срещу същата сума от $1. Линковете към страницата за регистрация са същите.

Екип DigitalAcademy.bg on FacebookЕкип DigitalAcademy.bg on Instagram
Екип DigitalAcademy.bg
Digital Academy предоставя актуална и практически приложима информация на хора, занимаващи се с онлайн бизнес и дигитален маркетинг.

  6 replies to "Робърт Кийосаки С Неочакван Жест За Милионите Си Последователи По Света"

  • Лидия Павлова

   Супер! Благодаря за информацията. Ще се постарая да не го пропусна.

  • Kiril

   Преди 3 години бях на Rich Dad събитие в Лондон. И въпреки че много от нещата, които се говореха, ги пише и в книгите, научих много нови работи. Някак си друго е да чуеш информацията директно от Робърт. По-мотивиращо е.
   Но поне според мен такива събития си заслужават най-вече заради другите лектори. Кийосаки привлича едни от най-добрите специалисти в своите области. Благодарение на него разбрах за Анди Танер, който е експерт по инвестирането на борсата, в акции и ценни книжа. Препоръчвам го на всеки, който има интерес в тази област.

  • Евгени

   Записах се.
   Всичко е точно.
   За 1 долар си е супер оферта.

   A за тези, които имат малко повече средства и са по-сериозни, препоръчвам и допълнителните програми, които от Rich Dad предлагат. Но май са само за регистрирани за събитието.
   Вие ще си ги видите по време и след регистрация.
   Мисля, че си заслужават и те.

  • Тити

   Единствения, който ще има полза от този семинар ще е Кийосаки. За 1 долар ще научиш същите неща и от Кобилкина :))

  • Цветелина Петрова

   Кийосаки никога не разочарова!

  • Stayko

   Преди Точно 5 години прочетох първата книга на Кийосаки. Тогава работех на 2 работи и нямах лично време, а имах кредити, които не можех да обслужвам. Следвайки неговите съвети и виждане за света(финансовия) направих фирма и малко по малко започнах да изграждам своите активи. Днес вече съм щастливо напуснал 2 дтлгогодишни кариери на заплата и разчитам само на своя бизнес. Не чакам заплата, не чакам помощи от държавата, а си бера плодовете и съм постоянно при семейството си. Имам още много да уча, все пак това ми е първия бизнес, но поне се отскубнах от надниците. Робърт ми помогна да променя мирогледа и да спася живота си на млади години. Той вдъхновява и дава прости решения за четящи хора 🙂 Препоръчвам го на всеки, на който му е писнало и иска да избяга от омагьосаната въртележка! А на тези, на които бе им стиска да загубят своята сигурност им пожелавам приятно пенсиониране 🙂

Напиши коментар