Робърт Кийосаки С Неочакван Жест За Милионите Си Последователи По Света

робърт кийосаки

Световноизвестният бизнесмен Робърт Кийосаки е решил да зарадва милионите си последователи по света с безпрецедентно онлайн събитие.

Авторът на “Богат татко, беден татко” (Rich dad, poor dad) е решил да наруши всички “бизнес норми” като организира 2-дневно онлайн събитие, излъчвано на живо по цял свят, правейки го достъпно практически за всеки.

Събитието се нарича The Rich Dad Summit. Ще се проведе на 9-10 декември 2017 (събота и неделя). Като цената, за да се гледа, е само $1.

В рамките на 2-та дни Кийосаки и неговите гост лектори ще споделят практически съвети и работещи решения по редица важни въпроси за това как да изградите своето благосъстояние в днешните бурни времена.

Детайли за събитието:

Дати: 9-10 декември 2017
Продължителност: 2 дни (около 16 часа бизнес уроци!)
Формат: Онлайн на живо (ще има повторения)
Главен лектор: Робърт Кийосаки
Гост-лектори: Анди Танер, Аник Сингал, Джереми Белоти и др.
Основни теми:
– Как да изградите дългосрочно богатство и пасивни доходи чрез предприемачество и инвестиране.
– Как да бъдете финансово интелигентен
– Тенденциите и възможностите в света на бизнеса в близко бъдеще
Достъпно за гледане: по целия свят, включително България
Език: Английски
Цена: $1

На зрителите ще се предоставят конкретни примери и стратегии от най-различни области и сфери на дейност – от Недвижими имоти и Лични финанси до Интернет маркетинг и Биткойн.

Всички лектори са изключително успешни предприемачи, които са започнали от нищото и изграждат онлайн и офлайн бизнес империи.

Rich Dad Summit е идеален за начинаещи, които се нуждаят от начална помощ и ориентиране, или за хора от бизнеса, които търсят начини да се развиват и растът.

Всеки регистриран ще получи достъп до записите на всички лекции и може да ги гледа многократно. Така че не се притеснявайте, ако пропуснете нещо.

Не е тайна, че за конференции с участието на Кийосаки, билетите за присъствие са стигали суми от порядъка на $5000 на човек.

На това събитие ще има не по-малко полезна информация, а цената е 1 долар.

Колкото за 1 кафе.

Виждате, че Робърт не си поплюва и поставя интересите на аудиторията си на 1-во място.

Много бизнесмени е добре да се учат от него.

Това е линк за страницата за регистрация.

Ще е добре зрителите от България да сме повече.
И не само да гледаме, но и реално да се учим и да прилагаме наученото.

UPDATE 12.12.2017: Събитието на Кийосаки приключи. Но поне за сега, на хората, които не са успели да се запишат на време, е предоставена възможност да гледат записите на уроците срещу същата сума от $1. Линковете към страницата за регистрация са същите.

Екип DigitalAcademy.bg on FacebookЕкип DigitalAcademy.bg on Instagram
Екип DigitalAcademy.bg
Digital Academy предоставя актуална и практически приложима информация на хора, занимаващи се с онлайн бизнес и дигитален маркетинг.
About The Author

Екип DigitalAcademy.bg

Digital Academy предоставя актуална и практически приложима информация на хора, занимаващи се с онлайн бизнес и дигитален маркетинг.