facebook chatbots

Представете си, че живеете в свят, в който Вие имате бизнес, а роботи се занимават с привличането на клиенти и правенето на пари за вас…

Всъщност това става все по-възможно с развитието на AI технологиите (технологиите за изкуствен интелект).

Един от най-големите трендове за 2018 (и който при всички случаи ще е още по-силен през 2019) е използването на Фейсбук чатботове с бизнес цели.

Над 300 хиляди големи и малки бизнеси по света вече са интегрирали такива “автоматизирани роботи”, които им спестяват колосално количество работа, а в същото време им носят и огромни приходи.

В България бизнесите, които са се възползвали, все още не е особено много, а това всъщност не е толкова сложно и практически всеки може да го направи.

Затова нашите партньори от Маркадемикс България организират този месец ексклузивно 4-часово обучение на тема “Facebook Чат-ботове за Бизнеса”.

На това обучение само в рамките на няколко часа ще може да се запознаете с всички основни възможности, които тези автоматизирани маркетинг технологии отварят за вас и как да извлечете максимална практическа полза от тях, дори и да нямате никакви технически знания.

Детайли за събитието:

Датa: 20 ноември 2018
Продължителност: 4 часа
Формат: практически семинар на живо
Място: гр. София – coworking space SOHO
Главен лектор: Виктор Стоилов – топ специалист по Facebook Marketing

Щракнете тук за повече подробности!

Обучението е подходящо както за хора, които се занимават с маркетинг и социални мрежи, така и за хора, които са управители или собственици на бизнес, хора занимаващи се с електронна търговия, както и всеки, който има интерес към прилагането на нови технологии за социална комуникация.

Няма значение дали работите в голяма или малка фирма, световната практика показва, че чат-ботовете са еднакво полезни и приложими за всички.

Сигурни сме, че присъствайки ще получите не една и две отлични идеи, които ще искате да приложите на практика.

Това е страницата за записване.

Побързайте да се запишете. Местата са ограничени.

Не изоставайте в една от най-важните маркетинг и бизнес тенденции!

Екип DigitalAcademy.bg on FacebookЕкип DigitalAcademy.bg on Instagram
Екип DigitalAcademy.bg
Digital Academy предоставя актуална и практически приложима информация на хора, занимаващи се с онлайн бизнес и дигитален маркетинг.

Напиши коментар